cimke-vonalkód készítés: ZÖLDCIMKE.hu

címke gyártás

Alapvetően tekercses öntapadós címkék gyártásával foglalkozunk, de igény esetén vállaljuk íves címkék készítését is. A tekercses címkék gyártása egy stancoló géppel történik, amelyhez több száz fajta és méretű stancszerszámmal rendelkezünk. Ezek közül választhatnak ügyfeleink, de természetesen bármilyen méretű és alakú egyedi szerszám elkészítésére is van lehetőség.

Az alábbi öntapadó papírok legalább 50%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek, így akinek fontos szempont a környezetvédelem és ezt a termék csomagolásánál, jelölésénél is figyelembe veszi, az alábbi típusok közül válogathat:

ST7677 Fleury Chene tekercses öntapadó alapanyag:Törtfehér, "fapettyezett", nagy szilárdságú papír, amelynek 'kézzel készített' megjelenését és hangulatát az 50%-ban újrahasznosított rostok adják. A ragasztó tulajdonságai kiváló tapadást biztosítanak még kissé durva és hajlított felületeken is. Alacsonyabb hőmérsékleten történő címkézés is megoldható. Különösen ajánlott magasabb minőségű termékek és luxuscikkek címkézésére (borok, szeszes italok, különleges élelmiszerek).

ST8220 Fleury Creme tekercses öntapadó alapanyag:Krémszínű, "fapettyezett", nagy szilárdságú papír, amelynek 'kézzel készített' megjelenését és hangulatát az 50%-ban újrahasznosított rostok adják. A ragasztó tulajdonságai kiváló tapadást biztosítanak még kissé durva és hajlított felületeken is. Alacsonyabb hőmérsékleten történő címkézés is megoldható. Különösen ajánlott magasabb minőségű termékek és luxuscikkek címkézésére (borok, szeszes italok, különleges élelmiszerek).

ADZ609 Fleury Antique tekercses öntapadó alapanyag:Vanília színű, "fapettyezett", nagy szilárdságú papír, amelynek 'kézzel készített' megjelenését és hangulatát az 65%-ban újrahasznosított rostok adják. A ragasztó tulajdonságai kiváló tapadást biztosítanak még kissé durva és hajlított felületeken is. Alacsonyabb hőmérsékleten történő címkézés is megoldható. Különösen ajánlott magasabb minőségű termékek és luxuscikkek címkézésére (borok, szeszes italok, különleges élelmiszerek).

SS4857 Naturel Bois tekercses öntapadó alapanyag:Natúr barna színű, "fapettyezett", nagy szilárdságú bevonat nélküli papír, amelynek 'kézzel készített' megjelenését és hangulatát az 65%-ban újrahasznosított rostok adják. A ragasztó tulajdonságai kiváló tapadást biztosítanak még kissé durva és hajlított felületeken is. Alacsonyabb hőmérsékleten történő címkézés is megoldható. Különösen ajánlott magasabb minőségű termékek és luxuscikkek címkézésére (borok, szeszes italok, különleges élelmiszerek).

ALV517 LCJ Recycled Íves öntapadó alapanyag:Környezetbarát Laser-Copy-Jet papír. Klór nélkül fehérített, 100%-ban újrahasznosított papírhulladékból készül. Megfelel a "Blue Angel" környezetvédelmi direktíva szigorú előírásainak. A ragasztó kiváló teljesítményt és tapadást nyújt legkülönbözőbb felületeken és alacsony hőmérsékleten is. Ez a termék kiválóan alkalmas lézernyomtatókhoz, másolókhoz, tintasugaras nyomtatókhoz, ahol környeztbarát papírra van szükség. A papír felülete kiváló festékmegkötő, ezért még magas felbontás mellett is remek nyomtatási minőséget biztosít.

KÉRJEN ÁRANLATOT ÉS MI 2 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK!

© 2010 zoldcimke.hu